Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

ČITATELJI IZABRALI: MELITA I ADIN MEČEVIĆ SU NAŠ NOVI “NAJPAR”

Kada smo zbrojili sve SMS poruke koje su stigle na naš redakcijski broj, ubjedljivu pobjedu u našem izboru za najpar odnijeli su Melita i Adi Mečević iz Maglaja. Njihova priča i fotografije osvojili su vaša srca. Mladencima čestitama, želimo uspješan brak i život ispunjen toplinom i slogom. Da se prisjetimo priče o mladencima koju smo objavili prošle godine na našem portalu:

Datum vjenčanja:

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Još jedno sudbonosno DA izgovoreno je nedavno u Maglaju i tako zauvijek spojilo srca Melite Terzimehić i njenog izabranika Adija Mečevića. Melita i Adi su se upoznali 20. maja 2012. godine u restoranu “Evergreen” u Maglaju. Zaručili se se na isti datum godinu dana poslije, a ubrzo nakon toga stali su i pred matičara.

Adi je rođen 14. 09. 1985. godine, a Melita 18. 04. 1988. Adijevi roditelji Senadeta i Izet bili su ponosni zbog ženidbe sina. Ništa manje nisu bili ponosni ni Bisera i Enis, mladenkini roditelji ali nisu mogli sakriti ni suze. Njihova mjezimica tako je brzo odrasla i bila je spremna napustiti roditeljski dom.

Nakon što su mladenci obavili sve običaje i vjenčali se, uslijedila je odlična zabava u restoranu “Kameni Zamak”, a goste je zabavljao orkestar “Rezervni Sastav”. Svi gosti su bili zadovoljni i hvalili su organizaciju.

Kao i uvijek, na svadbi su se osim mladenaca posebno isticali kumovi. Ovoga puta to su bili Amer Mečević i Jasna Terzimehić.

Fotografije njihovog vjenčanja djelo su maglajskog profesionalnog: FOTO STUDIO “BAŠIĆ”