Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

Salon vjenčanica “Minea”: IMAMO SVE OSIM MLADOŽENJE!

Želja nam je bila da ime Minea postoji zauvijek. To je ime naše kćerke koja više nije sa nama. Sve to mene i moga supruga Adisa tjera da i u ova teška vremena ne posustanemo i da salon Minea bude unikatan i bajkovit – izjavila je za naš portal Merima Hadžić, vlasnica i glavna i odgovorna za sve one lijepe stvari koje izlaze iz Minee

Grad: Vogošća

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih salona vjenčanica, salon “Minea” nastao je prije 13 godina i izborio se za prestižno mjesto u svijetu “svadbi i vjenčanja”. U njega je uloženo puno truda, rada ali i ljubavi.

- Želja nam je bila da ime Minea postoji zauvijek. To je ime naše kćerke koja više nije sa nama. Sve to mene i moga supruga Adisa tjera da i u ova teška vremena ne posustanemo i da salon Minea bude unikatan i bajkovit – izjavila je za naš portal Merima Hadžić, vlasnica i glavna i odgovorna za sve one lijepe stvari koje izlaze iz Minee.

Merima je po profesiji fizioterapeut, a njen suprug Adis je proslavljeni bivši rukometaš i bh. reprezentativac. Spojila ih je njegova povreda. Merima je bila ta kod koje je došao na tretman. Osim uspješnog tretmana vremenom je dobio i njeno srce.

- Bez obzira što naša zanimanja nisu ni u jednom segmentu povezana s ovim zanatom, odlično smo se snašli. Ideja je krenula iz moje ljubavi prema stvaranju, crtanju i osmišljavanju nekih novih stvari. Veliki dio proizvoda u našim salonima je napravljen rukama, tako da u suštini ništa iz salona ne izađe a da nije napravljeno i unikatno.

Šivene, unikatne i kvalitetne modele iz Minee kupuju i oni iz svijeta poznatih ali i obični građani. Trudili su se cijene prilagoditi našim standardima.

- Ne postoji djevojka koja ne može priuštiti sebi vjenčanu haljinu. Imamo za svakoga ponešto. Dovoljno je da se iskažu želje i mi smo tu – kaže Merima.

Osim izrade prepoznatljivih i jednistvenih vjenčanica, u salonu Minea možete dobiti i sve druge usluge koje su neophodne kako bi vaše vjenčanje ličilo na ono kakvo ste oduvijek zamišljali.

- Bavimo se kompletnom organizacijom vjenčanja. Na taj način olakšavamo našim mladencima. Imamo sve na jednome mjestu: jako puno vjenčanica i popratne opreme, balonsku i cvijetnu dekoraciju, presvlake za stolice, mašne u svim bojama, pozivnice, cvjetiće, bukete, torte, rasvjetu, ozvučenje, fotografe i još mnogo toga. Često imam običaj da kažem da imamo sve osim mladoženje – smije se Merima.

Za sve one koji planiraju ući u bračnu luku, toplo preporučujemo da posjete salon Minea i uvjere se u profesionalnost i ljubaznost osoblja. Ona i njen suprug Adis posjeduju dva salona, jedan se nalazi u Visokom na adresi Visočkih brigada br. 14, a drugi je u Vogošći u Wog centru, Jošanička 55. Sve informacije se mogu dobiti na brojeve telefona: 061/847-825 i 066/442-491.

/svadbeivjencanja.ba/