Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

PREDSTAVLJAMO: Studio vjenčanica Hills- mjesto gdje bajke postaju stvarnost

Sve informacije kao i zakazivanje termina i proba možete izvršiti putem telefona 061/143-950 Ili putem fb stranice Salon vjenčanica Hill’s. Možete posjetiti naše prodajne objekte i to na čak dvije lokacije : u ulici Džemala Bijedića na broju 27, te u ulici Dr. Mustafe Pintola broj 23 a u sklopu hotela Hollywood.

Grad:

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Malo koja mladenka ne zna ili nije čula za salon vjenčanica Hills. To i ne čudi kad je dovoljan jedan pogled ka prekrasno uređenim izlozima da vam izmami uzdah i učini da na krilima mašte odlepršate u neki bolji svijet.

A onda kad pomislite kako bolje od ovoga ne može, ulazak u Studio vas vodi u potpuno novu dimenziju uzbuđenja. Prva i jedina digitalna bina u BiH, prekrasan enterijer oplemenjen prigodnim sadržajima koji se prostire na preko 200 kvadratnih metara i ljubazno, profesionalno osoblje učiniće vaš boravak u Studiju dostojnim prave princeze, što i jeste naš cilj. Da upravo Vi budete jedini predmet naše pažnje te da Vaša želja i naše mogućnosti pronađu idealnu ravnotežu.

A onda stižemo do vjenčanica. Preko 150 savršeno dizajniraniih vjenčanih haljina, stilski segmentiranih po dezenu, nijansama i savršenim krojevima poznatih i priznatih turskih kreatora čiji je cilj bio napraviti idealnu haljinu za Vas. Da baš Vas!Studio Hill’s je postao prepoznatljiv brend vjenčanica koje mladenki pružaju nezaboravnu avanturu u potrazi za vjenčanicom. Bilo da volite svedeniji stil ili statement vjenčanicu u Hillsu to možete pronaći veoma lako.

Jedan od razloga zbog čega se Studio Hill’s razlikuje od ostalih salona vjenčanica leži u savršenom odnosu cijene i kvaliteta. Naša politika je da cijene mogu biti niže, ali da je vrhunski kvalitet naš imperativ!

Kolekciju za 2016. obilježila je čipka kao apsolutni must have dok u kolekciji 2017. saten u kombinaciji s čipkom postaje neodoljiv. Perle, cirkoni, čipka i til kreiraju savršenu vjenčanicu pa iako na prvi mah ova kombinacija može koketirati sa kičom, finalni krojevi i brižan dizajn učiniće ovu vjenčanicu snom mnogih djevojaka.

Kroj sirena, idealan je za građu “kruške”, djevojku koja poput popularne Beyonce ponosno ističe svoje obline i na taj dan želi da se osjeća kao modna ikona sa TV ekrana.

A-kroj je spoj nježnosti, upravo one klasične sofisticirane mladenke koja ne želi da odskače od svoje stvarnosti.

Na listi najtraženijih i najpoželjnijih vjenčanica je 'princess style' vjenčanica. Svaka žena želi barem taj dan biti u ulozi Kate Middelton, dok pod rukom drži svoj princa iz bajke.

Politika naše kuće jeste i ta da Vaš boravak učinimo što ugodnijim i opuštenijim kako bismo Vam dodatno olakšali ionako stresne pripreme najromantičnijeg dana u životu. Vaše je da uživate u fitingu te da iznajmite ili kupite, ovisno o Vašoj želji, idealnu vjenčanicu u kojoj ćete zablistati.

Na nama je da Vas opustimo, pripremimo i izaberemo najbolje i dostupno svakom budžetu. Naše su cijene pristupačne široj populaciji, tako da uopće ne morate da brinete za novce.Nije se desila situacija, da je djevojka vraćena kući zbog manjeg budžeta jer Vaš osmijeh i sreća za nas nemaju cijenu. I upravo to jeste i razlog zbog kojeg smo prepoznati kao jedinstveni. Kao oni koji bajke čine realnim, a vas sretnim.

Predstavnica Hills-s Ajla Huseinovic istakla je kako vjenčanice nisu jedino po čemu je Hills poznat.

˝ Pored sjajnih vjenčanica tu su i svečane, večernje haljine za najrazličitije prigode. Da li se radi o maturalnoj zabavi, diplomskoj odbrani ili vjenčanju, Hill’s Vam nudi sve na jednom mjestu. Haljine su po prodajnoj cijeni također pristupačne i odabrane kako bi Vas učinile najljepšom˝.- ističe Huseinović i dodaje:

˝Nemojte bježati od svojih snova, živite ih. Osoblje je tu zbog vas, da Vaše ideje i snovi postanu java. Od presudne važnosti jeste osjećaj. Kako ste pristupali budućem mladoženji, tako pristupajte i vjenčanici. Birajte sa stilom, birajte srcem! To su Vaši nezaboravni trenuci, učinite ih posebnim, da bi na kraju postali i ostali jedna lijepa i emotivna uspomena. Neka Vaša vjenčanica simboliše ljubav, odiše srećom i novom nadom za budućnost. Ispunjenje Vaših snova u Hill’s studiju je zagarantovano'- poručuju iz Hillsa.

Sve informacije kao i zakazivanje termina i proba možete izvršiti putem telefona 061/143-950 Ili putem fb stranice Salon vjenčanica Hill’s. Možete posjetiti naše prodajne objekte i to na čak dvije lokacije : u ulici Džemala Bijedića na broju 27, te u ulici Dr. Mustafe Pintola broj 23 a u sklopu hotela Hollywood.