Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

JASNA I DINO: ‘NA MEDENI MJESEC IDEMO U ISTANBUL’

Osim brojnih zvanica, vjenčanju su prisustvovali novinarka Irma Jusufbegović te Ismar Imamović, Mahir Hasandić, učitelj Aikida u BiH.

Objavljeno: 02.12.2013

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Novosađanka Jasna Ivetić (21), manekenka koja se nedavno zbog šerijatskog vjenčanja odrekla titule prve pratilje Miss Earth BiH (Miss planete Zemlje), svoju ljubav s dugogodišnjim momkom Dinom Burko (26) krunisala je brakom.

Prelijepi ambijent

Nakon sudbonosnog da u Općini Visoko, mladenci su svoje najljepše trenutke podijelili s rodbinom i prijateljima u prelijepom ambijentu jednog poznatog visočkog restorana.

Kako je za “Avaz”, dan nakon vjenčanja, kazala Jasna Ivetić, za dobru atmosferu najviše je zaslužan “Exit bend” iz Brčkog.

- Kao i svakoj mladoj, i meni je to bio najemotivniji dan u životu. Na jednom mjestu su se okupili svi ljudi koji nam znače u životu. Prijatelji i rodbina su uživali do kasno u noć, zajedno sa mnom i suprugom – kaže Jasna Burko, koja je uzela muževo prezime.

Osim brojnih zvanica, vjenčanju su prisustvovali novinarka Irma Jusufbegović te Ismar Imamović, Mahir Hasandić, učitelj Aikida u BiH.

- Počasni gost i vjerska kuma bila mi je manekenka i bivša pobjednica svjetskog izbora Miss Earth Džejla Glavović sa suprugom Mahirom Očuzom – dodala je Jasna.

Širenje porodice

Prelijepa manekenka je u princess vjenčanica, kao na fittingu, tako i na svadbi, svojom elegancijom sve ostavila bez daha.

- Krajem decembra idemo na medeni mjesec u Istanbul. Za sada se želimo posvetiti isključivo jedno drugom – dodala je Burko, koja je navela da planira i proširiti porodicu.

Prvi ples uz “Čuvam te”

Uz prigušeno svjetlo i odsjaj svijeća, prvi bračni ples otplesan je uz pjesmu “Čuvam te” Aleksandre Radović.

- Sve je na vjenčanju bilo čarobno. Još sam pod dojmovima – kaže Jasna Burko, dodajući da su se “Torte s ljubavlju” pobrinule za zanimljiv oblik i ukus torte.

vipromo.ba/avaz.ba