Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

Jasmina Pihljak i Alen Ovčina: Bez kumova ne bi mogli zamisliti naše vjenčanje!

Budućim mladencima možemo samo savjetovati da se opuste i uživaju u svakom momentu svoga dana, a ovom prilikom želimo da se zahvalimo Svadbenom Salonu Ljubavna priča u Tuzli, koji su se potrudili da nam ispune sve želje vezano za vjenčanje, kao i drugima bez kojih naš dan ne bi bio kakav smo zamislili a to su: Salon vjenčanicaLovely Bride u Tuzli, Dario Matić Photography, svadbene torte – Slatka radionica Tuzla, Frizerski salon Enzo Tuzla, Cvjećara Florami, Enisa Pilavdžić – umjetničke slike, te muzičari Denis Hadžić, Merima Džafić i Bolero Band...

Objavljeno: 08.02.2017

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Vjenčanje Jasmine Pihljak i Alena Ovčine održano je 28. 12. 2016. godine u Svadbenom Salonu Ljubavna priča u Tuzli. Kumovi su bili njihovi dugogodišnji prijatelji Amra i Libor.

- Bez njih ne bi mogli zamisliti naše vjenčanje – kažu njih dvoje za portal svadbeivjencanja.ba.

Upitali smo ih kakvo je bilo njihovo vjenčanje te kako su se njih dvoje upoznali te šta je bilo presudno za ulazak u brak.
- Iako prvobitno planirano svadbeno veselje sa samo najužim krugom prijatelja i porodicom, u posljednji čas smo promijenili planove i naš dan ipak proveli u nešto širem krugu, ali ipak sa najbližim prijateljima i familijom, zbog čega se nismo pokajali iz razloga što je to bila jako lijepa prilika za okupljanje i zajedničko veselje.. Svakako nam je posebno drago što su prisustvovali i prijatelji i familija iz drugih gradova, država, pa čak i kontinenata -
- Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja u UKUD Cerić u januaru 2014. godine. Iako to nismo u početku planirali, nije nam dugo trebalo da se povežemo i shvatimo da želimo cijeli život biti jedno uz drugo. Problem nam je predstavljala daljina, tj. veza na daljinu, međutim uprkos tome uspjeli smo prevazići sve prepreke i vremenom je ljubav postajala samo jača i veća. Tome težimo i u braku, u kojem smo svjesni da će biti i poteškoća, ali ljubavlju, podrškom i poštovanjem sigurni smo da ćemo sve zajedno prevazići. Imamo dosta zajedničkih interesovanja i volimo da provodimo vrijeme zajedno, jer se super zabavljamo..

- Budućim mladencima možemo samo savjetovati da se opuste i uživaju u svakom momentu svoga dana, a ovom prilikom želimo da se zahvalimo Svadbenom Salonu Ljubavna priča u Tuzli, koji su se potrudili da nam ispune sve želje vezano za vjenčanje, kao i drugima bez kojih naš dan ne bi bio kakav smo zamislili a to su: Salon vjenčanicaLovely Bride u Tuzli, Dario Matić Photography, svadbene torte – Slatka radionica Tuzla, Frizerski salon Enzo Tuzla, Cvjećara Florami, Enisa Pilavdžić – umjetničke slike, te muzičari Denis Hadžić, Merima Džafić i Bolero Band..


/E. K/svadbeivjencanja.ba/